De Toverboom

Wij zijn erg trots op onze Toverboom en is het iedere dag weer een feest om te mogen werken! Ook zijn wij altijd in ontwikkeling, zodat de Toverboom voor alle kinderen een succes is en blijft!

Wij vinden het erg prettig om een direct aanspreekpunt te zijn voor ouders, zodat wensen en afspraken ook daadwerkelijk nagekomen worden.
Heeft u vragen of  bent u nieuwsgierig geworden?

De Toverboom

3 soorten opvang

Kinderopvang (aparte babygroep)

0 tot 4 jaar

Veiligheid, vertrouwen en vastigheid, dat zijn de kernwoorden die bij onze opvang passen. Voor kinderen én ouders bieden wij een vertrouwde omgeving door middel van vaste leidsters. Op basis hiervan kunnen we werken aan een veilige omgeving. Als deze 3 aspecten aanwezig zijn, kunnen kinderen zich gaan ontwikkelen. Een taak waar we maar al te graag bij willen helpen en ondersteunen. Ieder kind is uniek en dat vinden wij nou juist zo bijzonder mooi.

 

Peuteropvang

2 tot 4 jaar

Door middel van thema en ontwikkelingsgericht te werken, zien we alle kinderen en daarbij hun ontwikkeling. We spelen in op de behoeftes van de kinderen. Door middel van ons observatiesysteem hebben we alle kinderen in beeld en als een kind wat voor/achter loopt kunnen we hier direct op inspelen middels ons ontwikkelingsprogramma Uk en Puk. Wat heeft het kind nodig? Veiligheid, vertrouwen, vastigheid, verdieping of uitdaging? Samen met Puk gaan we hiermee aan de slag.

 

Buitenschoolse opvang

4 tot 13 jaar

Niks moet. Dat vinden wij het allerbelangrijkste bij de buitenschoolse opvang. Kinderen hebben de hele dag op school gezeten en wat is er dan fijner dan niets moeten? Wij bieden de kinderen veel vrijheid met daarbij de verantwoordelijkheid die bij de leeftijd past. Wij hebben geen ipads, playstations of televisies. Bij ons spelen de kinderen heerlijk buiten in hun eigen tuin, waar ze kunnen klimmen, schommelen of spelen in het tuinhuis. Liever binnen spelen? Dat kan natuurlijk ook! Knutselen, lezen of een spelletje spelen.
Niets moet en dat is juist zo fijn!